Sider

torsdag 10. november 2011

Super-peanøtten!

I dag har vi vert å trent på Vannverket. Vi begynte treningen med den berømte fellesdekken. Plumbo låg som en liten prinsesse i nesten 10 minutter. Mor er så strålende fornøyd!
Senere gikk vi spor. Sporet ble 400 meter langt med leke etter 150 meter og ny leke i slutten. Sporet var 45-60 minutt gammelt og underlaget var vel stort sett skog. De første 150 meterne gikk helt etter boken. Nesen ned og jobber godt. Det var tydelig å lese henne når hun var av. Det var en hel del ekstra belønninger i sporet (les fersk hjortedritt) som gjorde henne litt ukonsentrert innimellom. Hun ramlet av ett par ganger de siste 150 meterne. Lærdom; hunden er for ung og klarer ikke holde konsentrasjonen over så lang tid enda + vær enda mer tydelig når en forteller sporlegger hvor langt sporet skal være (ba om 2 * 150m).
Hadde også noen åpne meldinger. Dette gikk som bare juling og nå halser hun uten kommando. Hun hopper litt i det hun kommer bort til figuranten, men i det halsen begynner rygger hun. Tror dette er en valpegreie som vi skal klare å få bukt med.
 Ellers en kjempefin dag på trening med ett herlig lag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar